El meu catàleg
0

19TA0096
CALDERONA VIVA: ACTUANDO EN LA NATURALEZA
CALDERONA VIVA
DEGUSTACIÓ D'OLIS

S'ofereix una degustació d'olis i olives, explicant les diferents característiques de cadascuna de les varietats, en què cal fixar-se a l'hora de provar un oli, etc. A més es realitzarà una gyincana perquè puguen aprendre curiositats sobre el món de l'oli d'oliva, procés de realització, com es recol·lecta l'oliva, etc.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
30
2

Gots per a degustació, gots per a aigua i vi, plats, safates per a pa, pissarres informació olives i olis, material gyincana.
Espai adequat.
450 €
: CALDERONA VIVA, SL
: Societat
633 198 184     626 679 579
info@calderonaviva.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 16:57:25





19TA0123
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
BATUT GELAT O COTÓ DE SUCRE

Crearem uns deliciosos postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Anem a demostrar-los que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, nata, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires, amb diferents punts de llum.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 16:24:45





19TA0122
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
CUINA CREATIVA

Crearem unes delicioses postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Els demostrarem que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, mantega, farina, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, oli, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 17:16:33





19TA0261
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
APERITIUS SALATS PER A UNA TAULA DE FESTA

Aperitius fàcils i econòmics, per a qualsevol reunió d'amics, un diumenge qualsevol o una festa. Ve de gust fer uns que a més d'estar *super bons, adornen les nostres taules i queden "*guays" sense tenir per açò que utilitzar productes cars i passar-nos hores en la cuina.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, plats, culleres, ganivets i qualsevol altre material necessari per al desenrotllament del taller. Aliments i condiments necessaris per a la preparació de dues receptes.
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels alumnes, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:41





19TA0264
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
CENTRES DE FRUITA PERSONALITZATS

Aperitius fàcils i econòmics, per a qualsevol reunió d'amics, un diumenge qualsevol o una festa, ve de gust fer uns centres de fruita que a més d'estar d'allò més bons, adornen les nostres taules... i són molt saludables.
Castellà, Valencià
2
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, plats, coberts, fruites, aliments i condiments per als centres.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:33





19TA0265
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
CUINA PER A XIQUETS I XIQUETES

Aprén a preparar plats senzills i saludables que resulten atractius per als xiquets i les xiquetes amb els quals adquiriran bons hàbits alimentosos. Ells també poden fer-ho i desenvolupar-ne la creativitat a través de la cuina. No són necessaris coneixements previs ni de cuina, ni de rebosteria, començarem per les coses bàsiques.
Castellà, Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Safates, plats, suports per als pastissos, recipients, motles, mànegues i broquets pastissers, pinzells, distints tipus de pa, verdures, fruites de temporada i qualsevol altre aliment per a elaborar els plats.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:31





19TA0267
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
DECORA EL TEU ARBRE DE NADAL AMB GALETES

Aprendrem a decorar i empaquetar les nostres galetes per a vestir el nostre preciós arbre de Nadal.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, plats, coberts, suports, recipients, motles, mànegues i broquets pastissers, pinzells, glaça, fondant, colorants alimentosos, llepolies, frosting, lacasitos, galetes...
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:28





19TA0266
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
MENJAR SALUDABLE

Els bons hàbits alimentosos són necessaris per a la salut. En aquest taller aprendràs a preparar receptes exquisides que, a més, t'ajudaran a cuidar-te. No són necessaris coneixements previs ni de cuina ni de rebosteria, començarem pel nivell bàsic.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, plats, coberts, suports per als pastissos, motles, recipients, mànegues i broquets pastissers, pinzells, verdures i fruites de temporada.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

23-04-2019 12:56:28





19TA0262
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
MENÚ PER A DIES DE FESTA

Quan volem celebrar alguna cosa, o tenim alguna reunió a casa al voltant de la taula, el primer que ens preguntem és...Què vaig a cuinar? I ens llancem a la cerca de receptes, algunes ocasions sabem el que volem, unes altres no tenim clar el que cerquem i esperem veure algun plat que ens cride l'atenció, en ocasions volem alguna cosa nou, en unes altres alguna cosa fàcil...però sempre volem el millor resultat. En aquest taller anem a donar-vos alguns suggeriments.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Utensilis de cuina, ingredients per a l'elaboració de les receptes. Eines, tovalles, vaixella, cristalleria, coberteria, thermomix.
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules adequats al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:41





19TA0268
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
POSTRES PER A UN DIA DE FESTA

Llueix-te amb les millors receptes per a preparar postres que sorprendran els teus convidats. Ingredients fàcils d'aconseguir, temps d'elaboració curts i formes senzilles de preparar postres, per a acabar amb un fermall d'or: un menjar especial.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, coberts, vaixella, els aliments i condiments per a fer el taller.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:26





19TA0269
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
REGALS DOLÇOS

Els teus regals seran diferents i molt dolços, una experiència inoblidable per a qui els reba. No són necessaris coneixements previs ni de cuina ni de rebosteria, ja que començarem pel nivell bàsic.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, motles, vaixella, recipients, mànega i broquet pastissers, glaça, foundant, colorants alimentosos, llepolies, frosting, lacasitos, decoració comestible, galetes...
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:25





19TA0263
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
TAULES CANDY

Un bàsic per a tenir una festa estupenda és innovar amb algunes coses.Ací t'ensenyarem a posar una taula de dolces perfecta que t'ajudarà a sorprendre als teus convidats. Pren nota i converteix-te en un màster dels dolços.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Llepolies, refrescs, tovalles d'usar i tirar, globus, paper de colors, cartolines, palletes, cakepops, cupcakes, gots, roses, cuquets...
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules adequades al taller, pissarra i pica amb aigua.
300 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

18-04-2019 12:17:34





19TA0321
EDUCAJOCS
FIRA DE TAPES

La Fira de tapes és un breu repàs pels diferents sabors salats de la nostra gastronomia. Els xiquets faran la compra i elaboraran les seues pròpies tapes per a endur-se'n a casa.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necessaris per a realitzar l'activitat.
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-02-2019 17:10:16





19TA0335
EDUCAJOCS
FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA

En aquest taller de cuina elaborarem plats amb fruita i verdura ecològica. A més és un taller sensitiu en el qual aprendrem sobre les formes, colors, textures, sabors i olors de les fruites i verdures.
Castellà, Valencià
120
Infantil, Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu
40
2

Fruita i verdura econlògica de temporada i útils per a preparar-los.
Aula o espai similar.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

02-04-2019 09:41:11





19TA0339
EDUCAJOCS
JO DE MAJOR VULL SER... ¡FORNERA!

En aquest taller aprendrem l'ofici del forner. Aprendrem que és un obrador, la massa mare, els llevats, els pans, etc., i realitzarem amb les nostres pròpies mans pa i galetes que ens podrem portar a casa.
Castellà, Valencià
120
Infantil, Primària
25
2

Folis, imàgens, útils artesanals, eines, farina, oli, aigua, sal, etc.
Aula o espai similar, amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

08-04-2019 13:57:22





19TA0322
EDUCAJOCS
LA BARRACA DE XOCOLATE

La barraca de xocolate és un taller dolç de cuina per a xiquets i xiquetes. En ell aprendran a diferenciar els diferents tipus de xocolate. A la barraca de xocolate trobaran els ingredients necessaris per a cuinar i endur-se a casa la seua obra d'art.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necessaris per a fer l'activitat.
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

06-02-2019 08:58:04





19TA0338
EDUCAJOCS
LLEPOLIES, MEL I ALTRES DOLÇOS

En aquest taller farem una passejada pel món dels dolços, la mel, la estèvia, els diferents tipus de sucre (naturals, artificials i silvestre)... I el més important: aprendrem a realitzar els nostres propis caramels i piruletes.
Castellà, Valencià
120
Infantil, Primària
40
2

Mel, palos, culleres, ganivets, dolços, sucre, llepolies i altres.
Aula o espai similar, amb llum i serveis propers.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

08-04-2019 13:57:24





19TA0381
GRUPO A RIURE
BATUTS SALUDABLES

Divertit taller que posa valor a la importància d'una alimentació saludable. Mitjançant una introducció lúdica dels nostres cuiners més divertits es coneixerà la dieta mediterrània i el funcionament del taller. Posteriorment es començarà el taller de realització de batuts amb fruita fresca que pelaran i tallaran mentre van coneixent les fruites de temporada i les seues propietats. Es crearan les diferents opcions de batuts segons els gustos dels participants que després degustaran amb crispetes de blat de moro (INCLOU MÀQUINA) per conéixer la importància de la fruita seca a la dieta.
Castellà, Valencià
2
Infantil, Primària, ESO
50
2

Fruites, llet, sucre, gots, palletes, taules, batedores. coberts, estovalles.
Presa d'aigua, presa elèctrica, espai suficient per a col·locar taules i que hi càpien els participants.
375 €
: GRUPO A RIURE, SL
: Societat
653 685 262     962 060 080
info@grupoariure.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

28-02-2019 12:35:01





19TA0116
L'ALTRA CUINA
APERITIUS LLEUGERS, RÀPIDS I SALUDABLES

Prepararem aperitius súper- pràctics, a més de saludables, que ens serviran per al dia a dia, o per a tenir opcions quan ens arriben convidats per sorpresa. Et portaràs idees a casa molt sabroses, a més, ràpides, que farem i provarem en el taller.
Valencià
3
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...dossiers amb l'informació del taller.
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua, taules i cadires.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 15:59:10





19TA0113
L'ALTRA CUINA
BERENAR FESTIU, SALUDABLE I DIVERTIT

Prepararan la seua pròpia massa per a fer uns «Dorayakis» (tortetes en paella), o uns «lolipop» amb, una crema de xocolata casolana amb dàtils i bona quantitat d'avellanes. També farem divertits animals amb fruites, flors amb kiwis... És molt bonic veure com els xiquets es diverteixen preparant dolços que els agraden i alhora són nutritius, aconseguirem endinsar-los en un tipus de cuina que els ajudarà a créixer forts i sans.
Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua,taules i cadires.
240 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 15:59:15





19TA0114
L'ALTRA CUINA
BOMBONS DE CARABASSA I ALTRES IDEES

Prepararem uns deliciosos bombons de carabassa, amb o sense xocolata, segons els agrade. Prepararan la massa dels bombons, barrejant tots els ingredients, i li donaran la seua forma, per a després embolicar-los de forma festiva. Usaran tot ingredients naturals. Farem també uns pinxos amb fruita i cobertura de xoco i pipes, divertides formes amb els nostres tovallons...
Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, ...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua, taules i cadires.
240 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 15:59:13





19TA0115
L'ALTRA CUINA
CAP UNA ALIMENTACIÓ VEGETARIANA

Vols endinsar-te en una cuina sana, senzilla i nutritiva, i aproximar-te progressivament a tota la varietat de productes i formes de cuinar que aporta la cuina vegetariana, sense necessitat de ser-ho? Aprendrem coses com: diferències nutricionals entre cereals refinats i els integrals? , Per què hauríem de disminuir el consum de productes animals i augmentar el de productes vegetals? Aprofundirem sobre proteïnes, grasses, hidrats, verdures.Tot açò mentre preparem saborosos plats que després degustarem.
Valencià
15
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossiers amb informació i receptes, mantells, tovalloles, focs...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua, taules i cadires.
1.350 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 15:59:11





19TA0149
L'ALTRA CUINA
CUINAR AMB LLEGUMS

Els protagonistes seran els llegums. Un sobrealiment nutritiu, econòmic i versàtil. Prepararem plats complets molt rics i diferents. Parlarem de com cuinar-los correctament, amb quins altres aliments els podem combinar, amb quins no hauríem de fer-ho. A més, coneixerem algunes curiositats sobre ells. ¡Segur que et sorprén!
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires i pressa de llum.
254 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 17:21:16





19TA0150
L'ALTRA CUINA
DOLÇOS SALUDABLES CASOLANS

Elaborarem receptes saludables molt nutritives sense usar edulcorants refinats ni químics, tampoc greixos saturats, ni lactis. ¿Per què no endolcir les nostres receptes amb aliments totalment naturals com els dàtils o el plàtan? Disfrutaràs preparant-les i degustant-les. ¿Què et pareixen unes coquetes integrals d'espelta farcides de crema de xocolate i avellanes i preparar la teua pròpia llet d'ametles?
Castellà, Valencià
3
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires y pressa de llum.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 17:21:09





19TA0148
L'ALTRA CUINA
MENJAR RÀPID SALUDABLE

L'opció del menjar ràpid, tan estesa entre els nostres joves, no té sempre per què ser poc saludable. Per això en aquest taller prepararem unes receptes amb què menjarem sa i a més de forma econòmica. Si no tens molt de temps, o no t'agrada cuinar, aquest és el teu taller. Parlarem de com alimentar-se en època d'exàmens i de com pots aconseguir una pell lluent.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires i pressa de llum.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 17:21:14





19TA0147
L'ALTRA CUINA
MENÚ VEGETARIÀ COMPLET

Preparem un menú vegetarià completíssim, amb el seu entrant, plat principal i per descomptat, unes postres. Un menú diferent, sigues vegetarià o no, perquè pugues conèixer i experimentar la cuina vegetariana.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires y pressa de llum.
253 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 17:21:12





19TA0117
L'ALTRA CUINA
POSTRES SALUDABLES PER A DIES FESTIUS

En aquest taller anem a preparar postres festius que vestisquen molt be la nostra taula, i que a més, siguen nutritius i riquíssims per a sorprendre als nadals, aniversaris, sopars especials amb amics.El sucre refinat (el blanquet) està a tot arreu, no és cap secret, i que no ens aporta res bé, tampoc és una novetat, per això treballarem amb alternatives.
Valencià
3
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
20
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua,taules i cadires.
260 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 15:59:08





19TA0126
MUSEO DEL CHOCOLATE COMES
DEL CACAU AL XOCOLATE

Consistirà en un tast explicat i didàctic dels xocolates, tenint com a fil conductor la història d'aquest deliciós producte, començant des de la llavor del cacau fins als xocolates més moderns, amb receptes, anècdotes i curiositats.
Castellà, Valencià
2
Adults
30
1

Mostres de xocolates artesanes i productes del cacau per a la degustació, envasos per a la distribució, material didàctic per a l'explicació.
Sala per a esdeveniments, taula per a l'exposició, cadires per als assistents.
250 €
: CHOCOLATES COMES, SL
: Societat
961 701 942     670 237 679
info@chocolatescomes.com    


www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 16:20:39





19TA0252
PERE JORDÁ
CUINA VEGETARIANA ORIENTAL

Dirigit a públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina xinesa, japonesa i coreana. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics de cuina oriental, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir els aliments.
Castellà, Valencià
30
Adults
15
1

Aliments (arròs, fideus, verdures, bolets, condiments, etc.), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Diverses taules, cadires i presa d'aigua.
1.500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 16:42:25





19TA0251
PERE JORDÁ
SUSHI VEGETARIÀ, COM PREPARAR-LO DE MANERA FÀCIL I SENZILLA

Dirigit a tot el públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina oriental. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics per a la preparació del sushi, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir este aliment.
Castellà, Valencià
6
Adults
15
1

Aliments (arròs, verdures, bolets, condiments), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Cuina industrial (tipus col·legi) , utensilis bàsics de cuina, taules, cadires, projector de transparències, etc.
500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

www.catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2019 16:41:08